برای اساتیدی كه با دانشجویان همراه شدند در مقام شرافت

برای اساتیدی كه با دانشجویان همراه شدند در مقام شرافت گل سپید برای اساتیدی كه با دانشجویان همراه شدند؛ در مقام شرافت


ماجرا از آنجایی آغاز شد كه بعد از اعتراضات دی ماه سال ۹۵، گروهی از دانشجویان دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه ها در متن اعتراضات بازداشت شدند و بعد از آزادی، احكام سنگینی را دریافت نمودند. برای مثال دانشجویی در دانشگاه تهران كه متولد سال ۱۳۷۵ است و ۹ سال حكم بازداشت دریافت كرده است. 
درست یا غلط دانشجویان دانشگاه تهران از روزهای آخر سال قبل تا امروز نسبت به سنگینی این احكام معترض شدند تا این هفته كه بعد از تشیع جنازه دكتر محمدامین قانعی راد در دانشگاه تهران و انجمن جامعه شناسی ایران، اعتراضات خویش را علنی تر كردند و عنوان كردند در صورت بی توجهی به اعتراضات، امتحانات ترم را تحریم می كنند و در جلسات امتحان حاضر نمی شوند. (شرح كامل را اینجا بخوایند ) اعتراضات دانشجویی و تحركات دانشجویان در حیات سیاسی ایران، طی سال های اخیر دلایل و ریشه های متعددی داشته، اما آنچه در این اعتراضات نادر و كم سابقه بوده (نه بی سابقه)، همراهی اساتید با دانشجویان است. 
در ماجرای اعتراضات روز گذشته دانشگاه تهران هم گروهی از اساتید دانشكده علوم اجتماعی دانشگاه تهران كه حدود ۲۰ نفر می شدند با دانشجویان همراه شدند و در اعتراضات آنها شركت كردند. تركیب اساتید حاضر در این تحصن در نوع خود جالب بود. از سرپرست دانشكده تا سرپرست سابق وزارت علوم تا مدیرعامل كنونی خبرگزاری ایرنا، از یوسف اباذری تا مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشكده علوم اجتماعی و چهره های نام آشنایی چون تقی آزاد ارمكی، محسنی تبریزی، مریم رفعت جاه و.... 
در واقع حضور اساتید در جمع دانشجویان و همراه شدن آنها با اعتراض دانشجویان، اعتراضات روز گذشته دانشگاه تهران را متفاوت از دیگر اعتراضات دانشجویی طی سال های اخیر كرد. 
 اصلا بیایید در بدترین حالت تصور كنید، طبق یك قضاوت سنتی و در خیلی از موارد نادرست درباره تعجمات دانشجویی، ممكن باشد كه دانشجویان احساسی رفتار كرده باشند و تجمعات هم بر پایه همین قضاوت بنا شده باشد. با این احتمال هم حضور اساتید در جمع آنها علاوه بر رسمیتی كه بر اعتراضات و قوت قلبی كه دانشجویان می دهد، سبب می گردد پختگی بیشتری در مطالبات بوجود بیاید و همزمان اعتراضات در راه مسالمت آمیز تر و مطالبه محور تری قرار گیرد.

آنچه در دانشگاه تهران و در روز گذشته صورت گرفت تمرین اعتراض كردنی تاثیر گذار در محیط دانشگاه بود و همراهی اساتید با دانشجویان تصویری از شرافت بود، گروهی كه نگران یار دبستانی خود بودند و معلمانی كه همراه با شاگردان خود شدند. اتفاقی كه می توان امید داشت در دانشگاه های دیگر هم سرایت كند، نه اینكه اساتید دانشگاه ها در تجمعات از این دست، ( فارغ از درست یا غلط بودن اعتراضات) از پنجره گروه های آموزشی دانشجویانی را مشاهده كنند و عافیت طلبی پیشه كنند و بتوانند مانند این اساتید كه روز گذشته در جمع دانشجویان حاضر شدند، باشند: 
مهدی اعتمادی (سرپرست ریاست دانشكده علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، یوسف اباذری، محمدرضا جوادی یگانه (رئیس مركز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران)، حجت الاسلام فرج الله تازه كندی (نمایندگی نهاد رهبری در دانشكده علوم اجتماعی)، محمد توكل، مهدی منتظرقائم، موسی عنبری، روح الله نصرتی، هوشنگ نایبی، محسنی تبریزی، عبدالله بیچرانلو، تقی آزاد ارمكی، علیرضا دهقان، مریم رفعت جاه، زهره انواری، زهرا فرضی زاده، احمد فیروزآبادی، عبدحسین كلانتری، زهره انواری، سید ضیا هاشمی (ریاست ایرنا و سرپرست سابق وزارت علوم) ۴۲۴۲

1397/03/29
15:20:30
5.0 / 5
4758
تگهای خبر: دریا , سنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه