پلاستیك های تجزیه پذیر در دانشگاه امیركبیر تولید می شوند

پلاستیك های تجزیه پذیر در دانشگاه امیركبیر تولید می شوند گل سپید: پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیركبیر موفق شدند پلاستیك های تجزیه پذیر در حد نیمه صنعتی تولید نمایند كه درمدت زمان كوتاهی تجزیه می شوند.


به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی امیر كبیر، دكتر زاهد احمدی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیركبیر اظهار نمود: پلاستیك هایی كه در صنعت بسته بندی استفاده می شوند، با عنایت به خصوصیت هایی كه دارند، مهم هستند.
وی اضافه كرد: پلاستیك ها بعد از مصرف، تبدیل به زباله شده و به طبیعت رها می شوند كه یك معضل به حساب می آید، از این رو درصدد آمدیم تا پلاستیك های تجزیه پذیری را تولید كنیم.
احمدی با بیان این كه تقریبا 60 درصد از زباله های پلاستیكی در ایران و جهان مربوط به پلاستیك های بسته بندی است، عنوان كرد: تولید پلاستیك های تجزیه پذیر می تواند این معضل را برطرف كند و مدت زمان تجزیه پلاستیك ها را كم كند.
به گفته عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیر كبیر، برای تولید این پلاستیك ها از افزودنی های طبیعی كه پایه گیاهی دارند استفاده كردیم تا بعد از مصرف تجزیه شود و به چرخه طبیعی بازگردند.
وی با تاكید بر اینكه از این محصول تست های استاندارد گرفته شده است، بیان داشت: پلاستیك های تجزیه پذیر مورد استقبال صنایع مختلفی قرار گرفته و بنا داریم در صنعت بسته بندی مواد غذایی از این پلاستیك ها بهره ببریم.
احمدی تصریح كرد: این پلاستیك ها توسط برخی صنایع تست شده و اكنون در حال انجام تست های بلندمدت است.
وی با اشاره به اینكه پلاستیك های تجزیه پذیر تولید نیمه صنعتی شده است، اضافه كرد: این پلاستیك ها حالت سمی و شیمیایی ندارد و قابل تجزیه هستند.
وی ابراز امیدواری كرد كه امسال یا اوایل سال آینده شاهد استفاده از این پلاستیك ها در صنعت باشیم.
وی همینطور با اشاره به اینكه پلاستیك های تجزیه پذیر علاوه بر بسته بندی مواد غذایی قابلیت كاربرد در مصارف دیگر را دارند، اظهار نمود: بازیافت این نوع پلاستیك راحت است و اگر به هر دلیلی وارد طبیعت شوند بدون دخالت انسان بازیافت خواهد شد.
وی با اشاره به زمان تجزیه این پلاستیك ها در مقایسه با پلاستیك هایی كه اكنون استفاده می شود، اظهار داشت: زمان تجزیه پلاستیك تجزیه پذیر از 6 ماه شروع می گردد و تا دو سال ادامه دارد در صورتی كه هم اكنون پلاستیك ها از 60 تا 100 سال زمان برای تجزیه شدن نیاز دارند.
وی با بیان این كه امیداوریم در اینده نزدیك شاهد استفاده از این محصول در كل بسته بندی ها باشیم، تاكید داشت: كشورهای دیگر به این تكنولوژی دست پیدا كرده اند ولی مواد افزودنی كه بهداشتی باشد و خصوصیت بسته بندی داشته باشد نمونه خارجی ندارد.

 

1396/08/22
19:49:55
5.0 / 5
5246
تگهای خبر: طبیعت , زباله , پلاستیك , بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه