نتایج مطالعات درباره اثرات داروی فاوی پیراویر بر بیماران كرونایی

نتایج مطالعات درباره اثرات داروی فاوی پیراویر بر بیماران كرونایی به گزارش گل سپید معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با تاكید بر اینكه رویكرد وزارت بهداشت بر درمان های دارویی است، اظهار داشت: در علم پزشكی تاكید بر عدم تزریق خون و فرآورده های آن است؛ چونكه تزریق خون با ریسك هایی همراه می باشد.


به گزارش گل سپید به نقل از ایسنا دکتر رضا ملک زاده در رادیوگفت وگو با اعلان اینکه در دنیا تحقیقات بسیاری در زمینه درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا در حال انجام می باشد، اظهار داشت: در ایران هم پزشکان محقق در این عرصه فعال می باشند، به شکلی که تابحال بیشتر از هزار طرح پژوهشی در زمینه های مختلف این بیماری در حال انجام می باشد.
وی با اعلان اینکه ۷۰ مورد از تحقیقات اجرایی شده در زمینه ترکیبات دارویی است، اشاره کرد: یکی از این روش ها پلاسما درمانی است، ضمن آنکه مطالعاتی در زمینه درمان دارویی در دست اجرا است که امیدواریم تا ۱۰ روز آینده نتایج امیدبخشی آن منتشر شود و بتوانیم این دارو را در کشور تولید نماییم.
ملک زاده، رویکرد درمانی وزارت بهداشت در زمینه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ و کرونا را دارو درمانی دانست و تصریح کرد: هم اکنون پلاسما درمانی در فاز تحقیقاتی قرار دارد، ولی ترجیح ما توسعه درمان با دارو است که سهولت بهتری دارد.
به قول وی پلاسما درمانی برای بیمارانی که به درمان دارویی و بیمارانی که به درمان های اولیه پاسخ نداده اند، اجرایی می شود.
نتایج تحقیق بر داروی فاوی پیراویر
معاون تحقیقات وزیر بهداشت در مورد نتایج مطالعات در زمینه داروی "فاوی پیراویر" با تاکید بر اینکه در زمینه درمان بیماران مبتلا با این دارو به نتایج قابل قبولی نرسیدیم، اشاره کرد: هم اکنون درمان داروی درمان ابولا (رمدیسیور) هم در ایران و هم در دنیا برای درمان بیماران مبتلا به این ویروس موثر بوده است و برای تصمیم گیری نهایی درباره این دارو باید اجازه دهیم مطالعات و تحقیقات دراین زمینه نهایی شود تا بتوانیم اطمینان کاملتری درباره این دارو داشته باشیم.
ملک زاده با تاکید بر اینکه هیچ درمانی را نمی توان بعنوان جایگزین روش های قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی در درمان این بیماری عرضه داد، اضافه کرد: ما همچنان نیازمند به فرصت بیشتری هستیم تا بتوانیم به درمان موثرتری دراین زمینه برسیم.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به عرضه روش درمانی پلاسمایی، اشاره کرد: بیمارانی که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند، از این روش تحت معالجه قرار می گیرند؛ ولی باز هم نمی توان اظهار داشت که این روش می تواند مشکلات بیماران را کاهش دهد؛ چونکه بخصوص در علم پزشکی تاکید بر عدم تزریق خون و فرآورده های خونی به بیماران است، چون تزریق این فرآورده ها همراه با ریسک خواهد بود.
ابراز نگرانی از ایجاد اجتماعات در سطح شهرها
وی خط مقدم درمان بیماران مبتلا را پیشگیری دانست و نسبت به تجمع مردم در سطح شهر در ایام اخیر ابراز نگرانی کرد و تصریح کرد: از مردم درخواست می شود فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در اجتماعات را مد نظر داشته باشند.
ملک زاده با تاکید بر اینکه ما نگران موج دوم این اپیدمی هستیم، اضافه کرد: هر چند که هر روز ما نسبت به روش های درمانی امیدوارتر می شویم، ولی عوارض این روش ها بخصوص برای بیماران سالمند با ریسک هایی همراه می باشد و حتی اگر در این بیماران ویروس را از بین ببریم، مشکلات کلیوی و سکته های قلبی در آنها وجود دارد.
علایم متغیر در بیماران کرونایی
در این برنامه همینطور دکتر حسن ابوالقاسمی، استاد تمام دانشگاه بقیةالله و رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران، اظهار داشت: زمانی که با بیماری نوپدید مواجه می شویم و در سطح دنیا محققان نمی دانند کدام روش درمانی موثر است، آنچه که می تواند دراین زمینه پاسخگو باشد، انجام تحقیقات و تسهیل در اجرای مطالعات است که دراین زمینه از زمان انتشار ویروس کرونا، زیر ساخت های انجام تحقیقات دراین زمینه در کشور تسهیل شد.
به قول وی، مجوزهای تحقیق برای پلاسما درمانی ۲ تا ۳ روز صادر شد.
ابوالقاسمی در مورد علائم متغیر بیماران مبتلا به ویروس کرونا با اعلان اینکه علائم بروز این بیماری کماکان همان علایمی است که اعلام شده است، افزود: شایع ترین علائم آن سرفه، تنگی نفس، تب نه چندان بالا، اختلال بویایی، دردهای عضلانی و اختلالات گوارشی است.
رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران با اعلان اینکه در کودکان علائم این بیماری متفاوت می باشد، یادآورشد: بدین جهت بروز علائم متفاوت در بیماران ناشی از جهش یافتن این ویروس نیست، بلکه ویروس کرونا همان ویروسی است که از شروع شیوع با آن سروکار داشتیم.
۱۷۰ بیمار تحت درمان پلاسما
وی به بیان پلاسما درمانی برای بیماران مبتلا اشاره نمود و تصریح کرد: مبحث پلاسما درمانی همانند سایر روش های درمانی در فاز تحقیقاتی قرار دارد و هیچ درمانی هنوز عرضه نشده است که به صورت ۱۰۰ درصد اعلام گردد که برای درمان این بیماری موثر است.
ابوالقاسمی با اعلان اینکه در پشت پلاسمادرمانی، منطقی وجود دارد، اظهار نمود: در پلاسمای فردی که بهبود پیدا کرده است، پادتن بیماری وجود دارد و این پادتن، حداقل در فردی که بیماری در او فعال است، می تواند ویروس را از بین ببرد.
وی با تاکید بر اینکه این مطالعات با محوریت دانشگاه بقیةالله و با همکاری بخش های خصوصی و سازمان انتقال خون در حال اجرا می باشد، اظهار داشت: پیش از اجرای این مطالعات در دنیا چندین گزارش در مورد اثرات پلاسما درمانی بر درمان بیماران مبتلا منتشر گردید و بعد از آنکه ما مطالعه بر روی این روش را آغاز کردیم، در اتحادیه اروپا و FDA آمریکا تایید شد.
وی با تاکید بر اینکه نتایج این مطالعات نشان داده که این روش بخصوص برای بیماران بدحال موثر بوده است، در این زمینه توضیح داد: یکی از چالش های ما در درمان بیماران مبتلا این است که نمی دانیم چه زمانی به بدحالی می رسند؛ چون که مشاهده شد که جوان ۳۰ ساله ای در بخش عادی، بستری و پس از چند روز به ICU منتقل شد و بعد از آن به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز داشته است.
ابوالقاسمی اشاره کرد: تابحال ۴۵۰ واحد پلاسما دریافت کردیم و بیمارانی که پلاسما دریافت کرده اند هم از مرز ۱۷۰ نفر عبور کرده اند.
امید برای درمان با ایمونوگلوبین کرونا
وی افزود: بعضی از تجربیات ما نشان میدهد که وقتی بیماری به صورت پیشرونده حرکت می کند، پیش از آنکه بیمار به مرحله استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی برسد، با تزریق پلاسما بیمار به سرعت بهبود یافته است.
وی تولید کیت های تشخیص این ویروس را از بروندادهای این روش نام برد و تصریح کرد: ادامه روند این مطالعات ما را به داروی IVIG می رساند و از این طریق در آینده دیگری نیازی به پلاسما نیست، بلکه داروی IVIG (ایمونوگلوبین)کرونا به بیماران تزریق می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله افزود: این تنها اثر پلاسما درمانی نیست، بلکه مطالعات ما نشان داد که تزریق پلاسما باعث تنظیم بخشی به سیستم ایمنی فرد خواهد شد.



1399/02/06
14:19:39
5.0 / 5
2989
تگهای خبر: بهداشت , دانش , دریا , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه