از توضیح پلیس درباره گود برج میلاد تا بخاریهای جدید مدارس
گل سپید: بخاری های جدید «هرمتیك» در راه مدارس، شناسایی ۲۰۰۰ ملك واگذار شده در شهرداری، قاچاق غذا كم شد، تولید كارت های ملی «ایرانی» به زودی، پیام هایی كه ˮبطحائیˮ سپس پخش فوتبال در مدارس دریافت كرد، تسهیلات جدید رزمندگی به كاركنان دولت در مناطق امنیتی جنگ تحمیلی، ورود سالانه ۲۵۰ میلیون متر مكعب خاك به سدهای كشور و... سرخط مهمترین اخبار تحریریه اجتماعی ایسنا در روز شنبه (۱۹ آبان) است.
به گزارش گل سپید به نقل از ایسنا، تحریریه اجتماعی امروز شنبه (۱۹ آبان) بیشتر از ۵۰ خبر را روی خروجی خود منتشر نمود كه گزیده ای از مهمترین این اخبار به همراه تیتر و لینك در زیر می آید:
شناسایی ۲۰۰۰ ملك واگذار شده در شهرداری
معاون نظارت شورای شهر تهران از قرائت گزارش شناسایی و بازپس گیری املاك شهرداری در شورای شهر خبرداد.
افشین حبیب زاده در گفت وگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت باز پس گیری املاك شهرداری تهران كه حق بهره برداری از آنها به افراد غیر سپرده شده است، اظهار داشت: در ابتدای شروع به كار شورای شهر پنجم، در مصوبه ای به شهرداری تهران ابلاغ كردیم كه در مورد املاكی كه به دیگران واگذار كرده است، گزارشی نمایش كند.
تولید كارت های ملی «ایرانی» بزودی
سخنگوی سازمان ثبت احوال از ثبت نام بیشتر از ۴۶میلیون نفر برای دریافت كارت ملی هوشمند آگاهی داد و اظهار داشت: بیشتر از ۴۴ میلیون كارت ملی هوشمند برای ایرانی ها صادر گردیده است.
سیف الله ابوترابی در گفت وگو با ایسنا، آخرین وضعیت تعداد ثبت نام كنندگان كارت ملی هوشمند و تعداد كارت های صادر شده را تشریح نمود و اظهار داشت: تابحال ۴۶میلیون و ۷۵۹هزار نفر برای دریافت كارت ملی هوشمند تكمیل ثبت نام كرده اند و برای ۴۴میلیون و ۳۳۷ هزار نفر باز كارت كلی هوشمند صادر گردیده است. همین طور كمتر از ۱۵ میلیون نفر باز باقی مانده اند كه هنوز اقدامی برای ثبت نام كارت ملی هوشمندشان انجام نداده اند.
قاچاق غذا كاهش یافت
"با توجه به شرایط ارزی، قاچاق مواد غذایی كاهش یافته؛ چراكه برای قاچاقچیان صرف نمی كند كه با ارز آزاد مبادرت به قاچاق كنند، اما به هر حال همچنان قاچاق برخی محصولات غذایی وجود دارد"؛ مبحثی كه مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر آن تاكید می كند.
زمزمه های اجرای سامانه اصالت و رهگیری فرآورده های سلامت محور از سال ۹۳ در سازمان غذا و دارو به گوش رسید تا كنترل تقلب و قاچاق در این حوزه تشدید شود. بر همین مبنا برچسب گذاری فرآورده های غذایی هم جهت كاهش قاچاق و تقلب در مواد غذایی آغاز و سامانه ای تحت عنوان TTAC افتتاح شد تا مردم بتوانند با استفاده از آن از اصالت فرآورده های سلامت محوری چون غذا مطمئن شوند. حال باید دید این اقدامات تا چه اندازه در كنترل قاچاق و تقلب در این حوزه ها موثر بوده است و آیا توانسته سد راه قاچاقچیان زیرزمینی غذا شود.
تلاش برای پوشش بیمه ای نوارهای قندی دیابتی های "نوع ۱"
رئیس برنامه كنترل كشوری دیابت اظهار داشت: سال هاست جهت پوشش بیمه ای نوارهای قندی بیماران دیابت نوع یك، تلاش نموده ایم، اما این سوژه ملزم به شرط و شروطی بود و الان این امكان فراهم گشته است.
دكتر علیرضا مهدوی در نشست خبری هفته ملی دیابت اظهار داشت: حدود ۱۷۰ هزار بیمار دیابتی نوع یك در كشور داریم. طی شش ماهه اول امسال بیشتر از ۴۰ هزار بیمار دیابت نوع یك به سامانه یكپارچه وزارت بهداشت (پرونده الكترونیك سلامت) بازگشت و خدمات ما را دریافت كرده اند. متاسفانه امروزه در كودكان كه همیشه شاهد دیابت نوع یك بوده ایم، به سبب تغییر سبك زندگی، چاقی و تغذیه نامناسب شاهد شیوع دیابت نوع دو باز هستیم.
علت «افسردگی» در فصول پاییز و زمستان چیست؟
یك روانشناس تخصصی كودك و نوجوان ضمن بیان اینكه هنوز علت دقیق افسردگی در فصول سرد از نگاه روانپزشكان مشخص نشده است اظهار داشت: اما به نظر می آید تأثیر عرض جغرافیایی بر اختلالات خلقی به واسطه تغییرات دسترسی به نور خورشید به صورت چشمگیری در بروز این امر موثر باشد.
دكتر گوهریسنا انزانی-رئیس كلینیك تنفس دوباره در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینكه علائم افسردگی از اواسط فصل پاییز تا اواسط زمستان در افراد بروز می یابد، اشاره كرد: افسردگی های فصلی در بهمن و دی ماه شیوع بیشتری دارد و معمولاً با شروع پاییز و زمستان كاركرد بعضی از هورمون ها دچار مشكل میگردد اما هنوز علت دقیق افسردگی از نگاه روانپزشكان مشخص نشده با این وجود آنها معتقدند كه تأثیر عرض جغرافیایی بر اختلالات خلقی به واسطه تغییرات دسترسی به نور خورشید احداث میگردد. فرضیه های دیگر در این مسئله باز نشان می دهند كه كاهش نور خورشید ساعت بیولوژیكی بدن كه نوع خواب و خلق انسان ها را تنظیم می كند در زمستان كمتر می شود، همین طور برمبنای یكی از نظریه ها، مواد شیمیایی مغز كه اطلاعات را بین اعصاب منتقل می كند دستخوش تغییرات شده و قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند عدم تعادل را اصلاح كند.
انتقاد از بدقولی شهرداری و عملكرد شورای شهر در حوزه اعتیاد
مدیرعامل مؤسسه دانش اعتیاد و روان شناسی ایرسا با اشاره به اینكه در سطح شهر تهران نزدیك به ۱۵ هزار معتاد خیابانی داریم، اظهار داشت: آیا شورای شهر برنامه كلانی برای این معتادان داشته یا سوژه اعتیاد برای شورایی ها به اندازه كافی مهم بوده است؟.
سعید صفاتیان در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به دغدغه ها و نگرانی های كارشناسان حوزه اعتیاد درباره وضعیت معتادان در شهر تهران اضافه كرد: سال گذشته، حدود یك ماه قبل از این كه سوژه انتخابات شورای شهر مطرح شود، از آقای دكتر عارف در مجلس وقت گرفتم و دغدغه خودم را بعنوان یك كارشناس در حوزه اعتیاد مطرح كردم. سوژه صحبت با آقای عارف این بود كه با عنایت به وضعیت تهران و مشكل معتادان خیابانی، نسبت به انتخاب كاندیداهای شورای شهر توجه ویژه ای شود.
بخاری های جدید «هرمتیك» در راه مدارس
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور از خریداری ۸۰۰۰ بخاری گازسوز «هرمتیك» برای مدارس مناطق سردسیر آگاهی داد.
مهراله رخشانی مهر در گفت وگو با ایسنا، درباره روند تجهیز گرمایشی مدارس با عنایت به فرا رسیدن فصل سرما اظهار نمود: چند هفته پیش ۶۰ میلیارد تومان اعتبار به مناطق سردسیر برای استانداردسازی سیستم های گرمایشی فرستادیم.
پیام هایی كه "بطحائی" سپس پخش فوتبال در مدارس دریافت كرد
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینكه چگالی مفاهیم در نظام آموزشی ما سنگین تر از مفاهیم آموزشی سایر كشورهای دنیاست اظهار داشت: به همین علت است كه از حیث مفاهیم شناختی یك سروگردن بالاترند اما از حیث آداب و مهارت های زندگی خلاءها و كاستی هایی دارند.
سیدمحمد بطحائی در آغازین نشست هم اندیشی نمایندگان حقوق شهروندی استان ها و حوزه ستادی كه در اردوگاه شهید باهنر برگزار گردید به رویكرد دولت دوازدهم در آموزش حقوق شهروندی اشاره نمود و اظهار داشت: آموزش و پرورش سنتی بر آموزش مفاهیم در سطوح مختلف تكیه داشته است و شاخص های موفقیت از منظر ما متناسب با تكیه و تاكید آموزش و پرورش پیرامون شاخص های آموزشی در سطح دانش بوده است.
ورود سالانه ۲۵۰ میلیون متر مكعب خاك به سدهای كشور + اینفوگرافی
مدیر كل دفتر آبخیزداری و حفاظت خاك سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینكه با اجرای عملیات آبخیزداری ۹ تن فرسایش خاك در كشور كاهش یافته است، اظهار داشت: سالانه ۲۵۰ میلیون متر مكعب خاك وارد سدهای كشور میگردد این در شرایطی است كه برای تولید یك سانتیمتر خاك به ۸۰۰ سال زمان نیاز است.
هوشنگ جزی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینكه حوضه های اصلی آبخیز در كشور به شش حوضه تقسیم بندی می شوند، اظهار نمود: اگر این حوضه های آبخیز به درستی مدیریت شوند می توانیم موضوعات در رابطه با كم آبی، فرسایش خاك و رسوب گذاری (كه سبب تخریب سدها و ابنیه های می شود) همین طور احیای مبانی حیاتی مانند پوشش گیاهی و چشمه ها را با وجود خشكسالی های كشور تحت تاثیر قرار دهیم.
توضیح پلیس درباره گود برج میلاد
كمتر از یك ماه پیش بود كه یكی از نمایندگان شورای شهر تهران در تذكری بر ضرورت توجه به گود رها شده در كنار برج میلاد تاكید و اعلام نمود كه این گود در دست نیروی انتظامی است، موضوعی كه رییس پلیس پایتخت توضیحاتی را درباره آن نمایش كرده است.
سردار حسین رحیمی در گفت وگو با ایسنا، درباره زمین گودبرداری شده در مجاورت برج میلاد كه به قول زهرا نژاد بهرام، نماینده شورای شهر تهران در اختیار نیروی انتظامی است اظهار داشت: در این زمینه اختلافی میان بنیاد تعاون ناجا و یكی از معاونت های شهرداری وجود داشت و تا جایی كه من از آن خبر دارم جلساتی برگزار شده و دو طرف به نتایج خوبی هم رسیده اند.
تسهیلات جدید رزمندگی به كاركنان دولت در مناطق امنیتی جنگ تحمیلی
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد كل نیروهای مسلح از محاسبه ۵۰ درصد از طول مدت خدمت كاركنان دولتی در مناطق امنیتی جنگ تحمیلی بعنوان سابقه رزمندگی آگاهی داد.
سردار موسی كمالی در گفت وگو با ایسنا، دراین باره اظهار داشت: طبق مقررات سند استراتژیك رزمندگان، مدت فعالیت كاركنان دولت كه در زمان جنگ تحمیلی برای انجام وظایف سازمانی خود در مناطق و شهرهای جنگی خدمت كرده اند بعنوان سابقه جبهه محاسبه میگردد.
پنج خبر پربازدید تحریریه اجتماعی ایسنا در نوزدهمین روز آبان ماه و تا لحظه انتشار این گزارش به شرح زیر است:
توضیح پلیس درباره گود برج میلاد
بخاری های جدید «هرمتیك» در راه مدارس
محدودیت های تردد در مسیرهای منتهی به ورزشگاه آزادی
قاچاق غذا كاهش یافت
درخواست پلیس از هواداران پرسپولیس درپی تكمیل ظرفیت استادیوم آزادی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب