جذابیت حال وهوای دهه 60 در دشتستان

جذابیت حال وهوای دهه 60 در دشتستان به گزارش گل سپید، بازیگر تلویزیون در رابطه با نقشش در «دشتستان» توضیح داد: در این سریال نقش مهندسی به نام خسرو را داشتم که در کار ساخت وساز و از منظر مالی و اجتماعی جزو طبقات بالای جامعه است.


بازیگر تئاتر و تلویزیون درباره ی نقشش در قصه «دشتستان» توضیح داد: در این سریال نقش مهندسی به نام خسرو را داشتم که در کار ساخت وساز و از نظر مالی و اجتماعی جزو طبقات بالای جامعه است.
 وی در توضیح تفاوت «دشتستان» با سایر تجربیات بازیگری خود بیان نمود: شخصیتی که در این قصه بازی کردم در دهه ۶۰ و در دوره میانسالی است؛ مناسبات و حال وهوای دهه ۶۰ برایم تازگی داشت و پیش ازاین چنین نقشی را بازی نکرده بودم.
این بازیگر افزود: از طرف دیگر چهره پردازی این شخصیت هم برایم متفاوت و جدید بود، چون چهره من در این سریال مختصاتی دارد که قبلاً شبیه آنرا تجربه نکرده بود. او یک تهرانی اصیل است و این هم برایم جدید بود. درنتیجه تلاش کردم در لهجه تهرانی مطالعه و اصطلاحات تهرانی را در دیالوگ ها وارد کنم.
وی در پاسخ به این پرسش که همکاری شما با کارگردان و نویسنده چه طور بود و آیا فرصت داشتید در شکل دادن به شخصیت دخیل باشید، اظهار داشت: با کارگردان حدودا مفصل صحبت کردم و با نگاه و سلیقه او آشنا شدم و او هم با نگاه و سلیقه من. در طول کار، همکاری و تفاهم خوبی داشتیم و هر دوی ما از پیشنهادهای خوب استقبال کردیم. درنتیجه روند همکاری در این سریال لذت بخش بود.
به اجمال، بازیگر تئاتر و تلویزیون درباره ی ی نقشش در قصه دشتستان توضیح داد: در این سریال نقش مهندسی به نام خسرو را داشتم که در کار ساخت وساز و از نظر مالی و اجتماعی جزو طبقات بالای جامعه است.
 وی در توضیح تفاوت دشتستان با سایر تجربیات بازیگری خود بیان نمود: شخصیتی که در این قصه بازی کردم در دهه ۶۰ و در دوره میانسالی است؛ مناسبات و حال وهوای دهه ۶۰ برایم تازگی داشت و پیش ازاین چنین نقشی را بازی نکرده بودم.
این بازیگر اضافه کرد: از جانب دیگر چهره پردازی این شخصیت هم برایم متفاوت و جدید بود، چون چهره من در این سریال مختصاتی دارد که قبلاً شبیه آن را تجربه نکرده بود. درنتیجه تلاش کردم در لهجه تهرانی مطالعه و اصطلاحات تهرانی را در دیالوگ ها وارد کنم.
وی در جواب این پرسش که همکاری شما با کارگردان و نویسنده چه طور بود و آیا فرصت داشتید در شکل دادن به شخصیت دخیل باشید، عنوان کرد: با کارگردان حدودا مفصل صحبت کردم و با نگاه و سلیقه او آشنا شدم و او هم با نگاه و سلیقه من.

منبع:

1404/08/28
10:01:44
5.0 / 5
5
تگهای خبر: هوا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل سپید در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه ؛ گل سپید، زیبایی را به خانه خود بیاورید. گل ها و گیاهان با قیمت ارزان