هوشمندسازی مدیریت صیانت از محیط زیست استان تهران

هوشمندسازی مدیریت صیانت از محیط زیست استان تهران به گزارش گل سپید، معاون توسعه مدیریت و منابع حفاظت محیط زیست استان تهران، از آغاز فرایند تجهیز پاسگاه های محیط بانی به زیرساخت های الکترونیک و ایجاد شبکه هوشمند حفاظت در مناطق تحت مدیریت استان اطلاع داد.


به گزارش گل سپید به نقل از مهر، داود قاسم زاده، در حاشیه بازدید از پاسگاه محیط بانی کن و سولقان با تکیه بر لزوم ارتقاء شیوه های نظارتی، گفت: امروزه مفهوم محیط زیست از رویکرد صرفاً حفاظتی، به مفهوم کلان بستر حیات تعریف مجدد شده است؛ به این دلیل، استقرار نظام حکمرانی هوشمند در محافظت از عرصه های طبیعی، دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک لزوم اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای نوسازی تجهیزات پایش، اضافه کرد: در جهت تحقق حکمرانی حفاظت هوشمند، بررسی های فنی و تخصصی برای شناسایی و به کارگیری تجهیزات پیشرفته الکترونیکی و سامانه های پایش از راه دور شروع شده است تا با تشکیل شبکه ای منسجم و هوشمند، ضریب امنیت مناطق تحت مدیریت به صورت قابل توجهی ارتقا پیدا کند.

قاسم زاده اشاره کرد: بازدید از پاسگاه های محیط بانی با هدف شناسایی نیازهای میدانی و بررسی زیرساخت های موجود برای پیاده سازی تکنولوژی های جدید حفاظتی به انجام می رسد با سودجستن از توان حداکثری ابزارهای الکترونیکی، شاهد تحولی ملموس در پایداری و صیانت از زیست بوم های استان تهران باشیم.



منبع:

1405/03/09
10:49:39
5.0 / 5
156
تگهای خبر: محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل سپید در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه ؛ گل سپید، زیبایی را به خانه خود بیاورید. گل ها و گیاهان با قیمت ارزان