امنیت گردشگران و محافظت از طبیعت باید هم زمان تامین گردد
گل سپید: فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست، بر ضرورت هم افزایی میان دستگاههای مسئول، توسعه گردشگری مسئولانه، استفاده از تکنولوژی های جدید برای محافظت از میراث طبیعی و فرهنگی، تاکید کرد.
به گزارش گل سپید به نقل از مهر، سردار سرتیپ دوم رضا رستگار اظهار داشت: یگان حفاظت محیط زیست تا حالا بالاتر از ۱۵۴ شهید و جان باخته را در راه پاسداری از طبیعت ایران اسلامی تقدیم کرده است؛ ایثارگرانی که با جان فشانی خود از سرمایه های طبیعی و زیستی کشور حراست کردند و یاد و نام آنان همیشه در حافظه ملی ایران ماندگار خواهد بود.
وی ضمن اشاره به همکاری مستمر این یگان با یگان حفاظت میراث فرهنگی، اضافه کرد: خیلی از عرصه های طبیعی کشور در مجاورت یا در محدوده آثار تاریخی، محوطه های دیرینه شناسی و میراث باارزش فرهنگی قرار دارند؛ از همین رو همکاری میان دو یگان، ضرورتی راهبردی برای حفاظت همزمان از میراث طبیعی و فرهنگی کشور به حساب می آید.
رستگار خاطرنشان کرد: تعامل میان یگان حفاظت محیط زیست و یگان حفاظت میراث فرهنگی بر پایه تفاهمنامه ها، دستورالعمل های مشترک و ماموریت های هم پوشان شکل گرفته و این همکاری در سالیان اخیر روندی رو به گسترش داشته است. هدف آنست که این تعامل از سطح هماهنگی های اداری فراتر رفته و به همکاریهای عملیاتی و میدانی مؤثر تبدیل گردد.
وی ضمن اشاره به اهمیت گردشگری پایدار، اظهار نمود: توسعه گردشگری زمانی باارزش خواهد بود که در چهارچوب قوانین، اسناد بالادستی و ضوابط زیست محیطی دنبال شود و هیچ نوع صدمه ای به زیست بوم های طبیعی وارد نکند.
منبع: golesepid.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل سپید در مورد این مطلب