آسمان بیشتر مناطق كشور صاف است
به گزارش گل سپید مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار داشت: طی امروز و فردا (17 و 18 فروردین) در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف و آرام است و افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق خصوصاً در بخش های غربی و شمالی کشور دور از انتظار نیست.
صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه طی روز پنجشنبه (۱۹ فروردین) در دامنه های زاگرس واقع در غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می شود، اظهار داشت: طی روزهای جمعه و شنبه (۲۰ و ۲۱ فروردین) در شمال غرب، غرب، مرکز، دامنه های جنوبی البرز واقع در زنجان، قزوین، البرز و تهران خصوصاً طی ساعات بعد ازظهر افزایش ابر، بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد خواهیم داشت.
ضیاییان افزود: طی روز شنبه (۲۱ فروردین) با افزایش سرعت وزش باد در نوار غربی کشور احتمال وقوع گرد و خاک در این منطقه وجود دارد.
به گفته مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی طی روز شنبه با شمالی شدن جریان ها روی دریای خزر بارش و کاهش نسبی دما در استان های اردبیل، گیلان و مازندران پیش بینی می شود همین طور خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر طی امروز (۱۷ فروردین) مواج خواهد بود.
وی در آخر درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار نمود: آسمان تهران فردا (۱۸ فروردین) صاف تا کمی ابری، همراه با وزش باد، در اواخر وقت افزایش ابر و با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و طی روز پنجشنبه (۱۹ فروردین) نیز قسمتی ابری همراه با وزش باد، در بعد ازظهر افزایش ابر و با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.
منبع: گل سپید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل سپید در مورد این مطلب