آتش سوزی منطقه امامزاده قطری مهار گشت

آتش سوزی منطقه امامزاده قطری مهار گشت گل سپید: به گزارش گل سپید، رییس اداره منابع طبیعی شاهرود از مهار آتش سوزی در منطقه امامزاده قطری آگاهی داد و اظهار داشت: باتوجه به وزش باد یک اکیپ مردمی در منطقه شب مانی خواهند داشت.



علی اکبر عباسی راد در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اعلان اینکه در پی گزارش های مردمی بر اساس آتش سوزی در منطقه امامزاده قطری بلا فاصله نیروهای حفاظتی به منطقه اعزام شدند، اعلام نمود: با کمک نیروهای مردمی و آتش نشانی آتش ساعتی قبل مهار گشت.
وی از مهار کامل آتش سوزی در منطقه آگاهی داد و اضافه کرد: برای پیشگیری باتوجه به وزش باد یک اکیپ از نیروهای مردمی شب را در منطقه خواهند گذراند.
رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان این که با تلاش همه عوامل از بروز خسارت سنگین به منطقه پیشگیری شد، افزود: از شهروندان درخواست داریم باتوجه به خشکسالی از هر گونه ایجاد آتش سوزی در منطقه اجتناب کنند.


منبع:

1404/04/12
11:12:05
5.0 / 5
20
تگهای خبر: آتش سوزی , باد , سنگ , گونه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان گل سپید در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گل سپید
golesepid.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل سپید محفوظ است

گل سپید

گل و گیاه ؛ گل سپید، زیبایی را به خانه خود بیاورید. گل ها و گیاهان با قیمت ارزان